Osbuss

Formidler av bussreiser til firmaturer, private arrangementer og sightseeing i Bergen.


Kontakt

E-post: post@osbuss.no
Tlf: (+47) 56 30 99 80
www.osbuss.no

Adresse

Industrivegen 47
5200 Os


Vi har formidlet bussreiser til firmaturer, private arrangementer og sightseeing i Bergen siden 1995. I 2008 kjøpte vi opp bussdelen til Centrum Bilutleie, og i 2014 kjøpte vi opp Bergen Guideservice. Pr. i dag har vi 29 busser, Mercedes V-Class og én limousin disponibelt for våre kunder.

I desember 2009 startet vi opp datterselskapet Sightseeing Bergen AS som kjører sightseeing-ruter i Bergen sentrum hver dag i sommerhalvåret.

Osbuss AS er en profesjonell leverandør av transporttjenester, og har en solid stab som alltid setter kunden og sikkerheten i fokus. Bemanningen består av 25 fast ansatte og 9 reservesjåfører, og vi sørger for kontinuerlig, faglig oppdatering av vårt personale for å gi våre reisende den best mulige komfort og kundebehandling.

Våre service-innstilte og dyktige sjåfører har lang erfaring, og smilet er aldri langt unna. Vi tilrettelegger turene for hver enkelt gruppe passasjerer og tilbyr også spesielt tilrettelagte busser for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Bussene er moderne og holder høy standard, med alle nødvendige fasiliteter ombord.

Med Osbuss kommer dere fram til riktig tid, og er sikret en behagelig og sikker reise, enten du er på vei til jobb, på blåtur, langtur, eller på sightseeing.

60.2005078, 5.4473515