Vitalreiser

Vi ønsker deg varmt velkommen til å delta på våre hyggelige reiser. Vi bryr oss litt mer!


Kontakt

Telefon: 56 57 47 50
E-post: info@vitalreiser.no
www.vitalreiser.no

Adresse

Hamnevegen 40
5200 Os


Siden 2002 har Vitalreiser arrangert reiser med «det lille ekstra» som gjør at våre gjester føler seg vel ivaretatt under ferieoppholdet. Vi er en mindre og mer personlig arrangør enn mange andre – og ser viktigheten av å kunne tilby ekstra god service, nettopp for at DU skal trives når du er på ferie.

Etter hvert som vi blir mer bereiste, endres også våre krav når det gjelder reisens innhold. Vi ønsker å bo ekstra godt når vi er på ferie, og velger nå oftere enn før bosteder med ekstra god standard og av høy kvalitet. Vitalreiser arbeider kontinuerlig med produktutvikling, fornying og forbedring – og vi leter stadig etter nye og innholdsrike produkter vi kan tilby for å kunne imøtekomme gjestenes forventninger.

Representanter til stede på flyplassene og voksne, erfarne reiseledere som er tilgjengelige når man trenger det, er noe våre gjester verdsetter høyt.

Våre engasjerte og håndplukkede medarbeidere, både i inn- og utland, arbeider hardt hver dag for å kunne gi våre reisende både personlig service, samt gode og kvalitetssikrede produkter.

Kort og godt har vi valgt å beholde mye av den servicen som for noen år siden var en selvfølge på alle charterreiser.

Velger du en reise med oss, er du i de beste hender.

Velkommen til Vitalreiser !

60.1842594, 5.4709709