Tysse Landhandleri

Vi vil skape et levende bygdesamfunn


Kontakt

Tlf: 950 12 308
Nettstad

Adresse

Tysse Landhandleri
Ytre-tysse 40
5650 Tysse

Velkommen til Tysse Landhandleri, mellom små trehusbebyggelse og smale gater ligger butikken som en perle innerst i Samnangerfjorden. Det første som møter deg i det du kommer ned på kaien er en nydelig utsikt utover fjorden, der hver av årstidene tryller fram de flotteste motivene en kan tenke seg.

Skodden ligger som et slør over fjorden og små dråper treffer ruten i det vi kjører gjennom de smale gatene med de gamle trehusene som strekker seg nesten ut i veien, før de ombestemmer seg og fortsetter oppover. Vi stopper på kaien og en lattermild stemning finner veien helt ut på parkeringsplassen. I det døren går opp kjennes en himmelsk duft av nytrukket kaffe og hjemmelaget bakst. Førsteinntrykket får sansene til å hoppe! Her er det noke i alle kroker, høyt og lavt. Interiør på den ene og de lekreste flasker med velsmakande eplemos fra lokale leverandører på den andre siden av butikken.

Interiør

Alt frå bonderomantikk til røffe linjer. Her er det noko for alle å finne, enten det er interiør til hytta, naustet, floren, heimen eller funkishuset. Vi hjelper deg gjerne både med å sette sammen ting og pakker det sjølvsagt sammen til perfeksjon.

Lokalmat

I lokalmatavdelingen vår finn du lekker kortreis mat og drikke frå leverandørar som Vossakjøt, Verpelstad, Evanger pølsefabrikk, Løno, Sjuragarden, Nøring, Matkjedlaren, spilde, Voss fellesbryggeri mm.

Fleksibilitet

Butikken har en daglegvareavdeling, en stor frukt og grønt disk med kvalitetssikrede produkter fra leverandøren Måkestad.

60.374852, 5.755142