Haaheim Gard

Haaheim Gaard skapar romantiske rammer for bryllaup og runde dagar, jubilé og andre selskap. Hotellet er kjend for sin særeigne og personlege atmosfære, og byr på smakfull mat med sesongbaserte råvarer.

Haaheim Gaard ligg høgt og fritt på 170 moh, på fine dagar seier ein at ein kan sjå om naustdørane på Shetland er opne.

Me har ein kulturhage med kapell, hagehus og 1500 meter med hagestiar som slynger seg mellom små hagerom med benker og blomsterbed.

Hotellet har i dag 23  rom, kor suitene er fra 35-45 m2 med eiga badstu. Rommene er innreia i historisk stil, dei fleste med rekonstuerte historiske tapetar fra svenske og norske herregårder og slott. Me har fleire ulike lokale for selskap ; Spisesalen og Konsertsalen har plass til 70 og 80 i gjestebod.

Me har og Vinkjelleren og Malenesalongen  som er mindre selskapslokale til små private selskap, med plass til 12 gjester.

Me har kulturarrangementer gjennom året med konsertar/opera, teater/revy, foredrag, vin/ølsmakingar, chefsdinner og store lokalmatmiddager. Haaheim blir mykje nytta til kurs og konferansar, til feiring av store dagar og til romantiske opphald for dei ein er glad i.

Adresse:

Dalsvegen 182

5685 Uggdal

T: 53 43 30 00

post@haaheimgaard.no