Moldegaard

Med praktfulle park og fortryllande utsikt over Bjørnefjorden, er Moldegaard den ideelle staden for bryllaup, julebord, dåpsfestar, konfirmasjonar, kurs og konferanse.

SELSKAP OG BRYLLUP PÅ MOLDEGAARD

Vi har et flott selskapslokal og et seremonihus på Moldegaard for utleie. Her kan dere bestemme budsjett selv – dere kan stå får matlagingen og baren om så ønskelig. De fleste bruker catering til maten og holder baren selv. Så lenge det ikke er salg av alkoholholdige varer så stilles det ikke krav til skjenkebevilling. Lokalene kan brukes til følgende arrangementer:

  • Bryllup
  • Konfirmasjon
  • Jubileum og Bursdag
  • Minnestund
  • Dåp
  • Firmafest

STALLMESTERGAARDEN

Om dere er ute etter det perfekte stedet å feire bryllupsdagen, konfirmasjonen eller en rund dag anbefaler vi at dere tar en titt på lokalene våre på Moldegaard. På Stallmestergaarden er det plass til 90 personer for bespisning. Lokalet har et moderne storkjøkken og en vakker cognacstue i 2 etasje hvor man kan trekke seg tilbake med utgang til terrasse. Stallmestergaarden har lydanlegg og trådløs mikrofon tilgjengelig.

Dette lokalet har sesongåpent fra 1 april til 30 september.

SEREMONIHUSET

I tillegg til selskapslokalene, har vi vårt eget Seremonihus for intime vielser eller navnefester. Det er veldig populært her hos oss å ha selve vielsen i Sermonihuset etterfulgt med bryllupsfesten i Stallmestergaarden. Det er plass til ca. 40 personer men vi har hatt opp til 70 gjester. Rommet har buet tak og det er varme i gulvet. Seremonihuset er et helt spesielt lokale som skaper en unik ramme rundt ditt arrangement. Om det skulle regne så er det ypperlig med et egnet lokale.

Vi hjelper med råd og kontakter hvis det trengs.

ROMUTLEIE

Nyt magisk overnatting i nydelige omgivelser ved Bjørnefjorden, der grønne hager i blomst vitner til fjordens majestet. Er man heldig vil man skimte spekkhoggere i det fjerne eller niser i lek, med duften av ny-klippet gress og lyden av fuglekvitter i bakgrunnen. Dere er hjertelig velkommen til flotte rom med kapasitet til 16 gjester fordelt mellom tunet og villaen på Moldegaard.

VILLA MOLDEGAARD

Denne eiendommen er en av Norges vakreste med storslått utsikt og nydelige hager. Det er både utendørs svømmebasseng (oppvarmet om sommeren) og badstue tilgjengelig for gjestene ved forhåndsbestilling. Parkanlegget, tunet og villaen har vært med på forskjellige TV programmer; blant annet «Alt for Norge,» «Norge Rundt» og «Grønn Glede». Et besøk til Moldegaard skaper minner for livet.

På villaen finner dere 3 løsninger, alle med egne innganger og bad. De to dobbeltrommene har utsikt mot hagen og dammene mens suiten har utsikt mot fjorden og bassenget. Suiten har 2 soverom hvorav det ene er dør-i-dør, noe som passer spesielt godt for familier.

Velkommen til en avslappende overnatting i storslagne omgivelser!

TUNET

På gårdstunet finnes 3 flotte overnattingmuligheter med 1 suite og 2 dobbeltrom. Disse rommene ligger nær selskapslokalene og stallen med utsikt over både ridebaner, fjord og fjell. Suiten ligger i andre etasje på våningshuset og har 2 dobbeltrom, stue, bad, og kjøkken med slående vakker utsikt. Andre etasje i Rytterstuen huser 2 øvrige dobbeltrom som deler en stue. Rommene på Rytterstuen deler toalett/dusj med lokalet i første etasje og er dermed et rimeligere alternativ. Rommene har utsikt over den store utendørsbanen og parken, med nydelige hester og ryttere i skue.

Adresse:

Bjånesvegen 23

5211 Os

T: 412 37 355

synnove@moldegaard.com