Os Gjestehamn

Os Gjestehamn ligg sentralt i Osøyro og her finn ein både butikkar og ellers det ein treng av servicetilbod. Bubilparkeringa har 10 plassar og ligg vakkert til på Haugsneset, med utsikt over Os hamn.

Velkommen til Os Gjestehamn

Det er laga til eigne område for gjestehamna. Hamneleige (24:00 – 08:00) inkluderer overnatting og straum. Avgifta betaler du enkelt i appen GOMARINA.
Næringskaien er prioritert for næringar og avgiftsbelagt etter kommunen sine satsar.
Dersom det er ledig kapasitet kan fritidsbåter legge til og betale vanleg avgift. Meir om dette, samt anna informasjon finn du på bjornafjorden.kommune.no.

Bubil- og caravanparkering i Os

Bubil- og caravanparkeringa har 10 plassar og ligg vakkert til på Haugsneset, med utsikt over Os hamn. Plassen er open heile året.

Vi har også 4 bubilplassar utan straum ved Vognhallen (Mobergsbakken 7, like over vegen for Peppes/Esso).

Dusj og toalett

Dusj finst i servicebygget, du låser deg inn ved hjelp av GoMarina-appen eller ved førespurnad til turistinformasjonen på kaien. Offentleg toalett finn du ved Os Taxi / Os busstasjon, Rådhuset, Oseana, Servicebygget på kaia (mot betaling) og i restauranten Havnechefen på torget.

Tømmestasjon

Tømmestasjon ligg rett ved Esso-stasjonen.

Pris

Hamneavgift for Os gjestehamn og avgift for plass på bubilparkeringa er kr 350,- per døgn for opphald mellom 00.00 og 08.00.

Har du spørsmål kontakt hamneansvarlig på tlf: 56 57 53 50

T: 56 57 53 50