Os Sauna

Det er en glede å presentere en unik sosial møteplass som vil berike lokalsamfunnet vårt. Os Sauna representerer et helsebringende fellesskapstiltak midt i Osøyro, til glede og nytte for alle innbyggere.

Etter å ha vunnet Bjørnafjorden kommunes konkurranse, er Os Turnforening begeistret for å introdusere Os Sauna – en flytende sauna lokalisert på Steinneset. Dette initiativet er forankret i en visjon om å skape et mer meningsfylt lokalsamfunnet, og saunaen skal være mer enn bare et rekreasjonssted, men en ressurs for folkehelse og en inkluderende sosial møteplass.

Os Sauna ønsker deg velkommen hver dag fra kl. 06:00 til 21:00, og tilbyr en fullstendig selvbetjent opplevelse. Velg en tid som harmonerer med din dagsplan; hver saunasesjon varer i minst to timer. Denne tidsrammen inkluderer også den nødvendige tiden for å varme opp saunaen.

Vi bruker en dynamisk prissetting som tar hensyn til både tid og vedforbruk. Om morgenen er saunaen sannsynligvis kald, noe som betyr at du vil bruke både mer tid og mer ved på oppvarming. Derfor er de tidlige timene priset lavere som en kompensasjon for denne ekstra innsatsen. Du kan enten ta med egen ved eller kjøpe fra oss. Utover dagen, når saunaen sannsynligvis har oppnådd en stabil grunnvarme, blir prisen justert opp, men du vil til gjengjeld bruke mindre tid og ved.

Adresse:
Steinneset
5200 Os

T: 90 10 76 28

info@ossauna.no